Afdrukken

Adviesdiensten

Risicoanalyse

Diefstal van goederen, geweld, vandalisme en terrorisme zijn alomtegenwoordig in de huidige maatschappij. Managers en beleidsmakers moeten op een betrouwbare manier de risico's kunnen inschatten als basis om te beslissen hoe veel beveiliging nodig is in hun organisatie.

Lees verder »

Compliance Audit

Het aantal beveiligingsinitiatieven die een invloed kunnen uitoefenen op de internationale handel zijn na de terreuraanslagen van 11 september 2001 voortdurend toegenomen.

Lees verder »

Security Audit

De meeste in-house security professionals zijn reeds 100% belast met hun dagelijkse bezigheden (en wie in deze business zal toegeven van niet?). Waar halen ze (nog) de tijd voor een beveiligingsaudit of -analyse?

Lees verder »

Second Opinion

Soms is het nuttig of noodzakelijk om NPA in te huren voor een tweede opinie. Hierdoor wordt het eerdere advies van een leverancier, adviesbureau of een interne afdeling gecontroleerd door een tweede onafhankelijke partij.

Lees verder »

Policy & Procedure Development

We kunnen gedetailleerde security policies en procedures opmaken, in lijn met de aard en het niveau van de beveiligingsrisico's waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd.

Lees verder »

Systeem Design

Het ontwerpen van geïntegreerde beveiligingssystemen (CCTV, toegangscontrole, inbraakdetectie, assets- & gebouwenbeheer, enz.) en prijsvergelijking en kwaliteits-beoordeling van producten en systemen.

Lees verder »

Project Management

NPA kan u helpen bij de voorbereiding van aanbestedingsdocumenten voor het ontwerp, de installatie en de levering van goederen, de evaluatie van offertes, het uitvoeren van testen en de controle op inbedrijfstelling.

Lees verder »

Contact

+32 (0)477 61 29 87
+32 (0)475 72 72 45