Afdrukken

Security Scan aan 0,03 €/m²

 

Wat houdt het in?

Een professionele en objectieve evaluatie van uw organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen (OBE). Kortom, de evaluatie van alle maatregelen die preventief werden genomen om uw gebouwen, uw bedrijfsmiddelen en uw medewerkers te beschermen tegen criminaliteitsgerelateerde risico's.

Voor wie bestemd?

De security scan is in principe geschikt voor alle ondernemingen en organisaties, groot of klein, en alle objecten zoals (niet-limitatief): kantoorgebouwen, industriële en semi-industriële gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, commerciële panden, overheidsgebouwen....

De security scan is aan dezelfde voorwaarden ook toepasbaar om de certificeerbaarheid van bedrijven te onderzoeken in het kader van hun aanvraag van een AEO-certificaat Veiligheid/Security en/of Known Consignor (Bekende Afzender).

De security scan is ook geschikt voor buitenlandse bedrijven (gevestigd in of buiten de Europese Unie) die de beveiliging van hun vestigingen in W-Europa door een onafhankelijke partij wensen te laten screenen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Ter voorbereiding van de security scan vragen we u een online vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts enkele minuten en geeft ons reeds een eerste indruk van uw beveiligingsconcept.
  • Vervolgens wordt de security scan op locatie uitgevoerd op basis van van documentenonderzoek, fysische rondgangen en interviews met key-personen in uw onderneming.
  • Tijdens een nabespreking ontvangt u een to-the-point rapport met onze vaststellingen en concrete aanbevelingen.
Wat kost het?

  • De prijs van de on-site security scan bedraagt 0.03 € (3 eurocent) per vierkante meter van de totale bebouwde oppervlakte (alle bouwlagen).
  • Voor de verwerking van de online vragenlijst, de voorbereiding, de rapportering en de nabespreking wordt een forfait aangerekend van 1600 €.
  • Verplaatsingskosten worden doorgerekend aan 0.40 € per kilometer van/naar Boom (reistijd inbegrepen).
Voor opdrachten in het buitenland kunnen - naargelang het geval en steeds in overleg met de klant - bijkomende transportkosten (trein, vliegtuig...), hotac en per diems worden aangerekend.

Alle opgegeven prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Rekenvoorbeeld:
Een logistiek bedrijf uit Kortrijk heeft een kantoorgebouw bestaande uit 4 verdiepingen van elk 1000 m² en een magazijn van 18000 m². De totale bebouwde oppervlakte bedraagt dus 22000 m² (4000 m² burelen + 18000 m² magazijn). De afstand Boom-Kortrijk-Boom is 228 km. Er zijn twee verplaatsingen nodig voor deze opdracht.

De totaalprijs bedraagt in dit geval: 660 € (on site security scan) + 1600 € (forfait) + 182,40 (verplaatsing) =  2442.40 € (excl. BTW).

ONLINE BESTELFORMULIER PHYSICAL SECURITY SCAN

Bestellen op basis van uw eigen bestelbon met vermelding van uw bestelbonnummer kan ook. U mag deze opsturen per post, of inscannen en doormailen op info@npasc.be.

AANVRAGER SECURITY SCAN
Aanspreking: Mr.,
Mevr.
Voornaam & naam:
Bedrijf:
Ondernemingsnummer: (0123.456.789)
Straat:
Postcode & plaats:
Telefoon:
Mobiel nummer:
E-mail:
FACTURATIEGEGEVENS (enkel indien verschillend van bovenstaand adres)
Straat:
Postcode & plaats:
Uw referentie (voor vermelding op de factuur):
LOCATIE SECURITY SCAN
Straat:
Postcode & plaats:
Contactpersoon security scan:
Mobiel nummer:
Aantal m² bebouwde oppervlakte (alle bouwlagen!):
Voorkeurperiode voor uitvoering van de security scan:
Voeg hier reeds het grondplan van de site toe:
Vermeld hier - indien het geval - bijkomende locaties met hun bebouwde oppervlakte en/of uw opmerkingen:
Ik heb de algemene voorwaarden (zie infra) gelezen en ga ermee akkoord. (*)
Gelieve de tekst/cijfercombinatie in de afbeelding over te typen in het vak eronder.
 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Contact

+32 (0)477 61 29 87
+32 (0)475 72 72 45